Compacte camper L2 met ruime zithoek

2021

Wat kun je op 5,40 meter kwijt? Nou, best veel. De dinette is zo ruim mogelijk opgezet. Het Porta Potti toilet is opgeborgen in een kast onder de hoge koelkast. Aan de keuken is een extra blad gemaakt wat naar buiten kan klappen. Daarvoor is er ook een gas en elektra aansluiting gemaakt, zodat je ook heerlijk buiten kunt koken.

De camper heeft een Maxx fan boven het bed, een hordeur en een schuifdeurverlichting die ook het water daarboven tegenhoudt. Ook is de garage ingedeeld met 2 extra lades. De LPG tank is onder de auto gehangen, wat weer ten goede komt aan de ruimte in de garage. Dit alles is verpakt in een stemmige combinatie van wit met grijs eiken afgewerkt.

Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek Compacte camper L2 met ruime zithoek