Over C’est la Vie Campers

C'est la Vie Campers is ontsproten uit een idee van Joke en Hans, in hun zoektocht naar een buscamper die aan al hun eisen voldeed.

"We zijn op zoek gegaan naar een buscamper om op wat langere campervakanties te kunnen, en ons daar happy in te voelen. In de aangeboden fabriekscampers vonden we niet wat we zochten. Waarom dan niet zelf een bus ombouwen naar een compacte buscamper?

In 2011 kochten we een mooie tweedehands Fiat Ducato, die we ombouwden tot een buscamper waarin het camperinterieur en de camperindeling, de materialen en aanvullende opties helemaal voldeden aan al onze wensen. Dit was voor ons het begin van vele topvakanties.

Omdat we het zonde vonden om onze buscamper een groot gedeelte van het jaar stil te laten staan, besloten we onze buscamper te verhuren vanuit Zeeland. We gingen live met onze eerste website en al snel was deze eerste C’est la Vie Buscamper “Duin” het hele seizoen verhuurd. In 2012 bouwden we een tweede C’est la Vie Buscamper “Zee”. Niet snel daarna vroeg een van de camperhuurders of we voor hem ook niet zo'n praktische buscamper konden maken. En zo is C’est la Vie Campers ontstaan."

Door het groeiend aantal opdrachten om voor klanten een camper te maken werd de thuislocatie waar gebouwd werd steeds lastiger. We kregen de kans om een bedrijfspand te betrekken aan De Roterij, en zo werd in 2015 voor C’est la Vie Campers een eerste grote stap gezet.

In 2018 is Bert enthousiast gemaakt door alle verhalen en ideeën. Vervolgens heeft hij zich aangesloten bij C’est la Vie Campers om de bouw en verhuur van onze Bijzondere Buscampers verder te gaan ondersteunen.

C'est la Vie groeide. Zo hard dat we in 2021 hebben besloten om weer te verhuizen naar een groter pand, wederom op De Roterij. Onze werkplaats werd 4 keer zo groot, wat ook betekende dat we op zoek moesten naar mensen om bij onze bouwactiviteiten te komen helpen. Begin 2022 werken we bij C'est la Vie Campers met een team van 7 enthousiaste mensen aan de mooiste Bijzondere Buscampers en campervakanties.

C'est la Vie Campers tijdlijn

Onze kernwaarden

Flexibel

Denken in oplossingen en meebewegen, dat verstaan wij onder flexibel.

Persoonlijk

Wij kennen al onze klanten bij naam, het liefst nog de voornaam. Maar ook de campers die we bouwen zijn persoonlijk. Dat wil zeggen geheel op maat, kleur en inrichting gemaakt.

Creatief

In kleur, in inrichting en in oplossing. Meedenken met de klant en daar op een creatieve manier een oplossing voor vinden. Hoe lastiger een vraag, hoe interessanter hij voor ons wordt.

Deskundig

Met 10 jaar ervaring in de camperbouw en in de verhuur hebben we onszelf al heel wat disciplines aangeleerd. En die gebruiken we iedere dag opnieuw.

Het team van C'est la Vie Campers

Hans

Hans

Camperbouwer en oprichter van C'est la Vie Campers

DirkJan

DirkJan

Camperbouwer

Martijn

Martijn

Camperbouwer

Joke

Joke

Coördinatie verhuur, mede oprichter van C'est la Vie Campers

Nadine

Nadine

Camperbouwer

Yentl

Yentl

Office manager

Bert

Bert

Inkoop en verkoop, mede firmant C'est la Vie Campers