Service punt

In onze werkplaats zijn wij je van dienst met service en reparatie aan je camper, ook tijdens je vakantie. En dat beperkt zich niet tot de buscampers die we ook voor je kunnen bouwen. Aan het campergedeelte van jouw camper kunnen we de nodige reparaties of uitbreidingen realiseren. Denk hierbij aan de reparatie van een dakluik, de controle van je huishoudaccu, het zoeken naar storingen in het water, gas of electra systeem etc. Wat wij niet doen is service aan het autogedeelte.

In geval van een storing kun je altijd tijdens openingsuren bij ons binnenlopen. Dan bekijken we of de storing direct te verhelpen is, of dat we een afspraak in moeten plannen zodat we de tijd voor je camper kunnen nemen.

Ook uitbreidingen of aanpassingen aan jouw camper kunnen we in het servicestation verzorgen. Maak daarvoor een afspraak zodat we voor de aanpassing een offerte kunnen maken.

Als je zelf een buscamper wilt bouwen of iets grondig wilt veranderen, maar je durft het niet aan om de ramen in de bus te zagen, of de dakluiken? Of zie je het niet zitten om elektra of gas aan te leggen? Dit soort deelopdrachten kunnen wij voor je uitvoeren. Kom langs voor een eerste indicatie en dan kunnen we samen met jou bekijken wat we je uit handen kunnen nemen.

Contact

Wil je meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact op. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of je bericht direct versturen via het formulier.

Contact
Telesystem
Bearlock
Busbiker
Reimo
Memo