Te koop

Ben je op zoek naar een eigen buscamper? Maar is je nieuwe droomcamper toch nog even niet te realiseren? Of zoek je een bus om zelf om te bouwen naar een buscamper? Hou dan deze pagina in de gaten.

Hier presenteren wij C'est la Vie buscampers die te koop zijn. En omdat we altijd op zoek zijn naar geschikte bussen komen we ook regelmatig een mooie bus tegen die voor onze klanten prima geschikt is. Mocht er iets tussen staan wat je wel bevalt, neem dan contact met ons op!

Citroen Jumper
VERKOCHT

Citroen Jumper

Deze Citroen Jumper is de ideale basis voor een camperombouw. De bus is uit 2016, dus een lage BPM b...

Camper Horizon
VERKOCHT

Camper Horizon

C'est la Vie camper Horizon is een tweepersoons buscamper L3, dus 6 meter lang, met 4 zitplaatsen op...

Buscamper kopen in Zeeland?

Buscamper kopen? Ben je op zoek naar een eigen buscamper? Maar is je nieuwe droomcamper toch nog even niet te realiseren? Of zoek je een bedrijfsbus die je zelf wilt ombouwen naar een buscamper? Hou dan deze pagina in de gaten. Hier presenteren wij C'est la Vie buscampers en bedrijfsbussen die te koop zijn.

Doordat we altijd op zoek zijn naar geschikte jong gebruikte bussen voor onze opdrachtgevers en klanten komen we regelmatig een geschikte Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper tegen om aan te bieden. Mocht er iets tussen staan waar je interesse in hebt, neem dan snel contact met ons op!